MÖT HANNA CARLSSON

Hanna Carlsson

Min resa som IT-konsult på Didup – mina uppdrag och framtidsvisioner!

Vad jag gör på Didup

På Didup är jag IT-konsult och för närvarande är jag ute på uppdrag hos kund. Jag innehar rollen som Application Support Specialist för Göteborgs Stad Intraservice inom området Identity and Access Management.

Varför det är så spännande

Det spännande med att vara konsult är variationen i uppdragen. Man får en djupare förståelse för hur olika företag arbetar och kan sedan bidra med kunskap för att stödja deras verksamhet.

Det bästa med Didup – Varför jag valde Didup

Det som utmärker Didup är deras genuina satsning på medarbetarna. Möjligheten att genomgå utbildningar och utveckla kompetensen inom områden som intresserar en, samt gemenskapen som stärks genom olika aktiviteter efter jobbet, skapar en positiv atmosfär. Kontorsmiljön kännetecknas alltid av bra känsla och stämning.

Användning av utbildningsbudget i år

I år planerar jag bland annat att använda min utbildningsbudget för en kurs inom Power BI. Området expanderar ständigt och har blivit en nödvändighet för verksamheter. Jag ser det som en spännande möjlighet att fördjupa mig och utforska hur IT kan stötta olika verksamheter.

Långsiktig plan och vision på Didup

Min långsiktiga plan på Didup involverar att genomgå fler utbildningar och kurser. Jag strävar efter att rikta mig mer mot rollen som IT-projektledare, då jag ser stor glädje i att delta i och driva projekt.

mitt roligaste minne på Didup

Mitt mest minnesvärda ögonblick på Didup måste vara senaste After Worken där vi spelade flipperspel. Aldrig provat det tidigare, men det blev verkligen en rolig och oförglömlig kväll!

det här Visste du inte om mig

Jag har ägnat större delen av mitt liv åt hästar, trots några fall och två operationer. Jag tycker fortfarande att hästar är fantastiska och även om jag inte har en egen längre, är stallet en viktig plats för mig. Dessutom älskar jag att laga mat hemma, och en efterrätt är alltid ett måste!

Rulla till toppen