Möt Frida Rosén

Frida Rosén

Från Rekryterare till Chief People Experience Officer/HR-ansvarig

Startdatum och antal år på Didup

Jag inledde min karriär som deltidrekryterare i maj 2021 och övergick till heltidsanställning i augusti 2022.

Roll på Didup – Chief People Experience Officer/HR-ansvarig

På Didup innehar jag rollen som CPEO eller HR-ansvarig, fokuserad på att säkerställa trivsel och glädje för alla anställda. Mitt ansvar sträcker sig över både det strategiska och operativa HR-arbetet. Jag arbetar aktivt med att förbättra medarbetarupplevelsen och stödja chefer samt medarbetare i frågor rörande arbetsrätt, policyer, och försäkringar.

Fascinationen för HR

HR är spännande av flera skäl. Att bidra till att skapa en trivsam arbetsmiljö, stödja medarbetare, och engagera sig i det strategiska HR-arbetet är något jag brinner för. Mötet med olika människor och deras arbetslivsresor ger mig kontinuerligt nya och spännande perspektiv.

Didups unika atmosfär

Det mest fantastiska med Didup är den positiva stämningen och atmosfären. Från första dagen i maj 2021 har jag känt mig hemma, och varje dag har präglats av skratt och positiv energi.

Utbildningsbudget och framtida Fokus

Förra året låg fokus på att förbättra mina juridiska kunskaper inom arbetsrätt. I år siktar jag på att utforska hur HR kan dra nytta av digitala förändringar, såsom AI och chatbots. Tips om relevanta kurser inom området är välkomna!

Det roligaste minnet på Didup

Ett av de mest minnesvärda ögonblicken var min första After Work i september 2021. Det var där jag fick möjlighet att träffa många av mina fantastiska kollegor och skapa minnesvärda band.

Lite mer om mig

Trots min öppenhet är här något du kanske inte visste: Jag har provat en mängd sporter under mina 23 år, inklusive fotboll, street dance, pole dance och jujutsu. Men mitt hjärta tillhör helt och hållet fotbollen, och jag spelar nu i Kungsladugårds damlag sedan jag var 5 år gammal (med några pauser här och där).

Rulla till toppen