Möt Alexander Weivert Passgård

Alexander Weivert Passgård

Mina mångsidiga roller och äventyr på Didup sedan augusti 2023

Vad jag gör på Didup

Jag är konsult och rör mig mellan olika roller som Solution Architect, Mjukvaruprojektledare, Scrum Master och Product Owner. Mina dagar är fyllda med spännande utmaningar och möjligheter.

Varför det är så spännande

Mitt hjärta klappar extra för teamwork. Oavsett om jag leder ett team eller är en aktiv del av det, ger det mig en energikick som gör varje dag meningsfull

Det bästa med Didup – Varför jag valde Didup

Didup är mitt val för satsningen på kompetens och ständig utbildning. Jag älskar att lära mig nya saker och här har jag en plattform för konstant utveckling.

min Utbildningsbudget och Framtidsvision

Förra året investerade jag tid i och certifierade mig som Professional Scrum Master 1 och utöver det fokuserade jag på självstudier via PluralSight. I år siktar jag på att fördjupa mig i ledarskap inom mjukvara och att utvecklas som Solution Architect. Min långsiktiga vision är att fortsätta växa och utvecklas tillsammans med Didup.

Det roligaste minnet på Didup

De bästa ögonblicken är de roliga samtalen med mina kollegor och de spännande aktiviteterna (aws) som Didup anordnar. Det är inte bara arbete, det är helheten som gör det!

Lite mer om mig

En rolig fakta om mig är att jag ibland sätter på en trämask för ansiktet och dansar med barnen, vilket alltid resulterar i mycket skratt. Dessutom har jag som mål att springa ett marathon varannat år. Let’s keep the energy high!

Rulla till toppen